Bonbonnement 

- Zomerstop t/m september -

Vreugde brengen met Chocolade

Chocolade heeft iets magisch. Het bewerkelijke proces van cacaoboon naar Chocolade, de smaak, de variëteit. Chocolade is universeel; wereldwijd genieten mensen van het geven en eten van Chocolade. 

Als kind heb ik vol bewondering naar de film Chocolat gekeken, over een krachtige vrouw die vreugde brengt met haar Chocolade. Sindsdien bleef de fantasie om zelf met Chocolade bezig te gaan, echter altijd op de achtergrond. 

Maar in de zomer van 2021, na een hele dag alleen op kantoor en achter een computer, begon het te kriebelen om ook iets anders te ondernemen. Al pratend met een inspirerende vriendin kwam de Chocoladefascinatie weer boven en daarna ben ik gaan ontdekken wat ik kon doen met Chocolade. 

 

Het belangrijkste vind ik dat mijn Chocolade vreugde brengt door het hele proces. Voor mij betekent dat onder andere het gebruik van fairtrade Chocolade, biologische ingrediënten en duurzame verpakkingen. Na veel uitproberen, proeven en leermomentjes kreeg mijn Chocolade avontuur steeds meer vorm. Tot uiteindelijk: het Bonbonnement.

 

 

Ellen Oostdijk